Hoitotyön tutkimussäätiö

IV Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium 14.2.2019 - 15.2.2019

2019 teemana on: Näyttöön perustuvan toiminnan vakiinnuttamisen tukipilarit

Hoitokäytäntöjen yhtenäistäminen parhaaseen mahdolliseen tietoon perustuen on edellytys turvalliselle ja laadukkaalle hoidolle. Kuinka toimimme huomenna vaikuttavasti, ja mitkä ovat tukipilarimme ja mittarimme, joilla onnistumistamme mitataan? NPT Symposium tarjoaa vankan tietopaketin näyttöön perustuvasta toiminnasta.

Symposiumissa painottuvat näyttöön perustuvan toiminnan vakiinnuttamisen tukipilarit. Tarjolla on ensimmäistä kertaa myös kansainvälinen osuus sekä mielenkiintoisia tuloksia hankkeista, jotka ovat osallistuneet Näytöllä hyviin tuloksiin -kilpailuun. Kilpailun tavoitteena on ollut innostaa työyhteisöjä kehittämään näyttöön perustuvia yhtenäisiä käytäntöjä potilaan hoidon tulosten ja kansalaisten terveyden edistämisen parantamiseksi. Parhaat hankkeet palkitaan ja esitellään symposiumissa.

Symposium on suunnattu hoitotyöntekijöille, hoitotyön asiantuntijatehtävissä toimiville, hoitotyön johtajille ja kouluttajille.

Tilaisuuden järjestävät Hoitotyön tutkimussäätiö sr (Hotus) sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS), pääyhteistyökumppanina toimii Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca.

Lue lisää tapahtumaan liittyen tästä linkistä

Sivua viimeksi päivitetty 15.2.2019

Ajankohtaista

Vieraat tekevät juhlan. Lämmin kiitos kaikille vuoden 2019 IV symposiumiin osallistuneille! Kiitos myös kaikille esiintyjille sekä työryhmässä mukana oleville!
Hotuksen tutkimusjohtajan Arja Holopaisen avauspuheenvuoro: IV Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium 14.2.2019
Nähdään symposiumissa ja otetaan #näyttökäyttöön hoitotyössä!

Uutisarkisto »