Skip to main content

Hoitotyön hukkajahti käynnistyy!

Hoitotyön Hukkajahti käynnistyy – jätä ideasi 5.5. mennessä

Hoitotyön ammattilainen, mikä aiheuttaa mielestäsi hukkaa hoitotyössä ja miksi? Oletko kyllästynyt kuulemaan perustelun ”näin on aina tehty”? Kuluuko työaikaasi mielestäsi turhiin tai perusteettomiin tehtäviin?

Hoitotyön hukkajahti -ideakilpailu järjestetään Vaikuttavuusseura ry:n ja Hoitotyön tutkimussäätiön (Hotus) yhteistyönä 26.3.–5.5.2024. Hukkajahdin keskiössä on tunnistaa vaikuttamattomia ja vähähyötyisiä toimia hoitotyössä.

Kerro meille 5.5. mennessä ajatuksesi tai ideasi tällä lomakkeella siitä, mikä aiheuttaa hukkaa hoitotyössä ja miten asiaa tulisi muuttaa.

Kaikki vastaukset käsitellään Vaikuttavuusseura ry:n ja Hoitotyön Tutkimussäätiön (Hotus) kesken. Vastaaminen kannattaa, sillä parhaat ehdotukset palkitaan kesäkuussa!

Miksi Hoitotyön hukkajahti?

Hoitotyön Hukkajahti on ideakilpailu, jossa metsästetään hukkaa ja tuotetaan uusia ratkaisuja.

Tavoitteena on kehittää yhdessä hoitotyötä ja vaikuttavampaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa ammattilaisten näkökulmasta ja kokemuksia hyödyntäen.

Jätä ideasi Hoitotyön hukkajahtiin täällä.

Annetut ideat julkaistaan käsittelyn jälkeen aiheittain ryhmiteltyinä ja nimettöminä Vaikuttavuusseura ry:n verkkosivuilla. Lomakkeella annettavia yhteystietoja käytetään vain kilpailuun ja sen yhteydenpitoon liittyen.

Lue myös lisää aiemmista Vaikuttavuusseuran hukkajahtien tuloksista:

Sosiaali- ja terveydenhuollon hukkajahti 2023

Sosiaalialan hukkajahti 2023

Viimeisimmät tiedotteet