Skip to main content

Hoitotyön tutkimussäätiö hakee vanhempaa tutkijaa – oletko sinä etsimämme henkilö?

Haemme vanhempaa tutkijaa innovatiiviseen ja dynaamiseen tutkijajoukkoomme. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tieteellistä jatkokoulutusta (tohtorin tutkinto: TtT tai vastaava), hoitotyön tuntemusta ja tutkimusosaamista. Työ edellyttää myös perehtyneisyyttä näyttöön perustuvaan terveydenhuoltoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta viedä Hotuksen perustehtävää eteenpäin. Katsomme eduksi, jos sinulla on myös aiempaa tuntemusta hoitosuositusten laadinnasta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtäviin kuuluu hoitosuositustyöryhmien mentorointi ja koulutus, Näyttövinkkien koordinointi ja muut näyttöön perustuvan hoitotyön edistämiseen liittyvät tehtävät.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävän hoito mahdollistaa myös osittaisen etätyön. Työsopimus noudattaa soveltuvin osin Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön työehtosopimusta. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on 6 kk:n koeaika.

Tukenasi on osaava ja yhteistyökykyinen henkilöstö sekä laajat kansalliset ja kansainväliset verkostot. Palkka määräytyy Hotuksessa käytössä olevien tehtävänimikkeitten ja työnvaativuuden määritysten mukaisesti. Palkan lisäksi etuna on hyvä työterveyshuolto ja muut työehtosopimuksen mukaiset edut (mm. lounasetu).

Hakemus pyydetään lähettämään 29.9.2023 klo 16.00 mennessä suojattuna sähköpostina johdon sihteerille Elina Lagukselle: elina.lagus(at)hotus.fi. Hakemukseen tulee liittää akateeminen CV ja julkaisuluettelo. Lisäksi liitteenä lyhyt kuvaus siitä, kuinka kehittäisit kansallisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä.

Lisätietoja antavat:

Tutkimusjohtaja Arja Holopainen, arja.holopainen(at)hotus.fi / +358 44 529 0058

Vanhempi tutkija Heidi Parisod, heidi.parisod(at)hotus.fi / +358 44 529 0037

 

Viimeisimmät tiedotteet